Over ons

Waarom kiezen voor TotaalStroom

Totaalstroom helpt jou om je woning van duurzame energie te voorzien! Bij ons staat het milieu en betaalbare schone energie voor gezinnen centraal in onze visie. Dat doen wij door een combinatie van het aanbieden van technisch hoogstaande en betaalbare zonnepanelen en het geven van professioneel advies op maat van de klant. Wij volgen de laatste nieuwe ontwikkelingen in de zonnepanelen niche op de voet. Zo zorgen we ervoor dat je installatie geoptimaliseerd is voor efficiëntie en duurzaamheid.

Goede communicatie

Bij TotaalStroom overleggen wij alles met de klant. Wij luisteren naar de wensen en geven advies over de beste keuzes voor jou.

Gecertificeerde experts

Al onze mensen zijn ervaren en gecertificeerde experts. Wij van TotaalStroom kunnen u dus optimaal helpen en adviseren.

Waarom Zonnepanelen ?

Wanneer je Totaalstroom inschakelt voor jouw project dan kunnen wij verzekeren dat dat je kwaliteit krijgt en een tijdige installatie van je zonnepanelen zonder gedoe! Wij hebben ervaren installateurs die ervoor zorgen dat de panelen snel en goed geïnstalleerd zijn zodat je zo snel mogelijk kunt gebruik maken van je nieuwe installatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij kwaliteit aanbieden, zowel qua product als qua service. Daarom geniet je bij Totaalstroom van maar liefst 25 jaar garantie op jouw zonnepanelen. Op die manier kun je jaren zorgeloos genieten van jouw duurzame installatie en eenvoudigweg deze terugverdienen.

 

Vakkundige
installaties

Snelle plaatsing en installatie

100% tevredenheids-garantie

Helder, transparant en deskundig

Bij Totaalstroom zijn onze gecertificeerde experts dol op een technische uitdaging! Dankzij onze ervaren mensen en grondige aanpak kunnen we zo goed als elk zakelijk of particulier project aan.

Heb je nog vragen over Totaalstroom of over onze efficiënte zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder.