Installatie

Ervaren gecertificeerde installateurs

Eigen monteurs

Om te garanderen dat elk project dat we afleveren aan onze hoge eisen voldoet, voeren we elke installatie zelf uit. Wij doen niet aan onderaanneming. Je krijgt van ons het totaalpakket van advies, installatie en monitoring van je zonnepanelen. 


Door onze eigen ervaren gecertificeerde installateurs te gebruiken kunnen we snel problemen oplossen en jouw vragen beantwoorden. Daarom zijn de installaties van Totaalstroom van een onevenaarbare kwaliteit en aan een scherpe prijs. Wij vertrouwen volop op onze expertise. Daarom bieden wij ook een garantie tot 25 jaar aan.

Vlot installatieproces

Totaalstroom zorgt ervoor dat je zo min mogelijk tijd verliest en snel een eigen topinstallatie hebt. Op die manier kun je nog sneller je zonnepanelen terugverdienen. 

Je kan eenvoudig via deze pagina een offerte op maat aanvragen. Nadat wij je aanvraag ontvangen, sturen wij je een vrijblijvende offerte. Wanneer je daarmee akkoord gaat, nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor de installatie. Dit kan meestal al binnen de vier weken plaatsvinden. 

Wij werken met ervaren installateurs die exact weten wat ze moeten doen. Daarom is de installatie meestal vlot afgerond en heb je weinig tot geen last van het proces.

Veiligheid is onze prioriteit

Om te garanderen dat elk project dat we afleveren aan onze hoge eisen voldoet, voeren we elke installatie zelf uit. Wij doen niet aan onderaanneming. Je krijgt van ons het totaalpakket van advies, installatie en monitoring van je zonnepanelen. 

Door onze eigen ervaren gecertificeerde installateurs te gebruiken kunnen we snel problemen oplossen en jouw vragen beantwoorden. Daarom zijn de installaties van Totaalstroom van een onevenaarbare kwaliteit en aan een scherpe prijs. 

Wij vertrouwen volop op onze expertise. Daarom bieden wij ook een garantie tot 25 jaar aan.

Veiligheid is onze prioriteit

1. De onderconstructie

De onderconstructie is de installatie die moet worden aangebracht op het dak om de panelen er stevig op te installeren. Elk dak is anders qua materiaal, leeftijd, en helling. Daarom is het van belang om dit te laten doen door experts die hierin de nodige ervaring hebben. 

Totaalstroom heeft de ervaring in huis om dit tot een goed einde te brengen. Wij rekenen uit wat de optimale manier is om de onderconstructie te installeren op het dak. Dit is altijd maatwerk en een belangrijk deel van de duurzaamheid van de gehele installatie.

2. Plaatsen van de panelen en omvormers

Na het installeren van de onderconstructie op het dak plaatsen wij de zonnepanelen. Uiteraard sluiten we deze ook aan jouw elektriciteitsnet aan  zodat deze snel in gebruik kunnen worden genomen. Wij werken met de volgende A merken samen om jouw installatie tot een goed einde te brengen:

Merken panelen:
  • United Renewable Energy (URE)
  • Suntech
  • AEG
Merken omvormers:
  • Growatt
  • Solaredge
  • Enphase

24/7 monitoring

Alles-in-één pakket voor advies over installatie en 24/7 monitoring.

Sterk team

Wij hebben een sterk team met alle
tools in eigen huis.

Eigen gecertificeerde installeurs

Wij werken allen met onze eigen betrouwbare, gecertificeerde installeurs.

Installatie binnen 24 uur

De installatie is gereed binnen 24 uur door onze ervaring en strakke planningen.

25 jaar garantie

Tot 25 jaar productgarantie.

Hoge kwaliteit

Uitsluitend zonnepanelen en omvormers van Europese A kwaliteit.

Weet exact wat je verdiend

Download de handige app en weet exact wat jij dagelijks opbrengt met jouw zonnepanelen. Onze handige app is te downloaden in de App Store of in de Play store.

Live inzicht

Bekijk live wat de zonnepanelen jou opleveren.

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk in gebruik en overzichtelijke informatie

Binnen 4 stappen op jouw dak

Quality

1. Dakcheck

Jij wil zonnepanelen? Super! Vul de dakcheck in en een van onze specialisten neemt telefonisch je wensen door. Met behulp van onze innovatieve software krijg je advies op basis van jouw wensen, stroomverbruik en dakligging. Wij luisteren naar jou.

Maintenace Car

2. Persoonlijke offerte en dakplan

Heb je al je wensen duidelijk gemaakt? Dan ontvang je van een van onze specialisten een vrijblijvende offerte en een plan speciaal voor jouw dak. Zo zie je precies wat zonnepanelen je kunnen opbrengen en wat ze je kosten

House Solar Energy

3. Installatie binnen 1 dag

Dan het allerleukst: een van onze erkende installateurs uit jouw regio plaatst je panelen. Dit alles gebeurt supersnel. We laten zien hoe je panelen werken en laten je huis netjes achter. Het mooie is dat jouw zonnepanelen meteen energie opwekken. Je bespaart dus direct.

Solar Battery

4. Zorgeloos genieten

Je bent klaar voor een duurzame toekomst. Met onze app zie je op elk moment van de dag hoeveel energie je zonnepanelen opwekken. Je bent all-risk verzekerd, dus als er iets is, wij lossen het voor je op.