Installatie

Ervaren gecertificeerde installateurs

Eigen monteurs

Om te garanderen dat elk project dat we afleveren aan onze hoge eisen voldoet, voeren we elke installatie zelf uit. Wij doen niet aan onderaanneming. Je krijgt van ons het totaalpakket van advies, installatie en monitoring van je zonnepanelen. 

 

Door onze eigen ervaren gecertificeerde installateurs te gebruiken kunnen we snel problemen oplossen en jouw vragen beantwoorden. Daarom zijn de installaties van Totaalstroom van een onevenaarbare kwaliteit en aan een scherpe prijs. Wij vertrouwen volop op onze expertise. Daarom bieden wij ook een garantie tot 25 jaar aan.

Vlot Installatieproces ?

Totaalstroom zorgt ervoor dat je zo min mogelijk tijd verliest en snel een eigen topinstallatie hebt. Op die manier kun je nog sneller je zonnepanelen terugverdienen. 

Je kan eenvoudig via deze pagina een offerte op maat aanvragen. Nadat wij je aanvraag ontvangen, sturen wij je een vrijblijvende offerte. Wanneer je daarmee akkoord gaat, nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor de installatie. Dit kan meestal al binnen de vier weken plaatsvinden. 

Wij werken met ervaren installateurs die exact weten wat ze moeten doen. Daarom is de installatie meestal vlot afgerond en heb je weinig tot geen last van het proces.

Totaalpakket van advies, installaties en monitoring

Om te garanderen dat elk project dat we afleveren aan onze hoge eisen voldoet, voeren we elke installatie zelf uit. Wij doen niet aan onderaanneming. Je krijgt van ons het totaalpakket van advies, installatie en monitoring van je zonnepanelen. 

Door onze eigen ervaren gecertificeerde installateurs te gebruiken kunnen we snel problemen oplossen en jouw vragen beantwoorden. Daarom zijn de installaties van Totaalstroom van een onevenaarbare kwaliteit en aan een scherpe prijs. 

Wij vertrouwen volop op onze expertise. Daarom bieden wij ook een garantie tot 25 jaar aan.

Veiligheid is onze prioriteit

1. De onderconstructie

De onderconstructie is de installatie die moet worden aangebracht op het dak om de panelen er stevig op te installeren. Elk dak is anders qua materiaal, leeftijd, en helling. Daarom is het van belang om dit te laten doen door experts die hierin de nodige ervaring hebben. 

Totaalstroom heeft de ervaring in huis om dit tot een goed einde te brengen. Wij rekenen uit wat de optimale manier is om de onderconstructie te installeren op het dak. Dit is altijd maatwerk en een belangrijk deel van de duurzaamheid van de gehele installatie.

2. Plaatsen van de panelen en omvormers

Na het installeren van de onderconstructie op het dak plaatsen wij de zonnepanelen. Uiteraard sluiten we deze ook aan jouw elektriciteitsnet aan  zodat deze snel in gebruik kunnen worden genomen. Wij werken met de volgende A merken samen om jouw installatie tot een goed einde te brengen:

Merken omvormers:
  • Growatt
  • Solaredge
  • Enphase
Merken panelen:
  • United Renewable Energy (URE)
  • Suntech
  • AEG

24/7 monitoring

Alles-in-één pakket voor advies over installatie en 24/7 monitoring.

Sterk team

Wij hebben een sterk team met alle
tools in eigen huis.

Installatie binnen 24 uur

De installatie is gereed binnen 24 uur door onze ervaring en strakke planningen.

Eigen gecertificeerde installeurs

Wij werken allen met onze eigen betrouwbare, gecertificeerde installeurs.

25 jaar garantie

Tot 25 jaar productgarantie.

Hoge kwaliteit

Uitsluitend zonnepanelen en omvormers van Europese A kwaliteit.

Weet exact wat je verdient

Download de handige app en weet exact wat jij dagelijks opbrengt met jouw zonnepanelen. Onze handige app is te downloaden in de App Store of in de Play store.

Live inzicht

Bekijk live wat de zonnepanelen jou opleveren.

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk in gebruik en overzichtelijke informatie

Binnen 4 stappen een laadpaal bij u thuis

Quality

1. Evaluatie en planning

Neem contact op met onze gespecialiseerde adviseurs voor een grondige evaluatie van uw huis en elektrisch systeem. We bepalen de meest geschikte locatie voor uw laadpaal en plannen de installatie volgens uw beschikbaarheid.
Maintenace Car

2. Kies de juiste Zappi-laadpaal

Kies de juiste Zappi laadpaal op basis van uw specifieke behoeften. Onze deskundigen kunnen u helpen bij het kiezen tussen een 1-fase of 3-fase laadstation, afhankelijk van uw elektriciteitsaansluiting en het type lader in uw auto.
House Solar Energy

3. Installatie

Onze gecertificeerde installateurs komen op de afgesproken datum en tijd om uw laadpaal te installeren. We zorgen ervoor dat de installatie veilig en volgens de hoogste standaarden wordt uitgevoerd.
Solar Battery

4. Demonstratie en Ondersteuning

Na installatie geven we een uitgebreide demonstratie van hoe uw nieuwe Zappi laadpaal werkt. We zorgen ervoor dat u comfortabel bent met de bediening en begrijpt hoe u het maximale uit uw laadpaal kunt halen.