Laadpalen

Opladen zonder zorgen met een Zappi laadpaal thuis

Optimaal gebruik maken van uw zonnepanelen

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om uw elektrische auto thuis op te laden? Overweeg dan uw eigen thuislaadstation. Totaalstroom is een officiële dealer van de Zappi laadpaal, een van de meest geavanceerde EV-oplaadpunten (Electric Vehicle laadstations) op de Nederlandse markt. De Zappi laadpaal voor thuis is compatibel met alle elektrische voertuigen.

 

De Zappi laadpaal gaat hand in hand met groene energie. Als u zonnepanelen heeft, biedt de Zappi laadpaal u een perfecte oplossing om uw elektrische voertuig op te laden. Dit is dankzij de slimme technologie die opgewekte energie van uw zonnepanelen gebruikt voor het opladen van uw auto, waardoor u optimaal gebruik maakt van uw groene energie en uw energiekosten verder verlaagt. Dit maakt de Zappi laadpaal een ideale keuze voor milieubewuste autobezitters die streven naar een duurzamere levensstijl.

Energie-efficiënt opladen bij u thuis

Totaalstroom configureert uw laadpaal standaard met load-balancing, zonder extra kosten. Dit betekent dat de laadstroom naar uw auto altijd optimaal is en zich automatisch aanpast op basis van de beschikbare stroom van uw installatie. Genereert uw zonnepaneel veel stroom bij zonnig weer? Dan laadt uw auto sneller op. Bent u ‘s avonds aan het koken terwijl de wasmachine en droger draaien? Geen zorgen, het laadstation past de stroomtoevoer aan en uw auto laadt iets langzamer op.

Flexibel laden

Er zijn diverse energie leveranciers die een speciaal contract leveren waarbij u afhankelijk van de inkoopprijs elk uur een ander tarief betaalt. Middels een automatische koppeling, kan zappi voor u beslissen om de meest gunstige tarieven te kiezen door het laden uit te stellen of op te starten.

Veiligheid is onze prioriteit

Om te garanderen dat elk project dat we afleveren aan onze hoge eisen voldoet, voeren we elke installatie zelf uit. Wij doen niet aan onderaanneming. Je krijgt van ons het totaalpakket van advies, installatie en monitoring van je zonnepanelen. 

Door onze eigen ervaren gecertificeerde installateurs te gebruiken kunnen we snel problemen oplossen en jouw vragen beantwoorden. Daarom zijn de installaties van Totaalstroom van een onevenaarbare kwaliteit en aan een scherpe prijs. 

Afgestemd op uw Behoeften met 1-Fase en 3-Fase Aansluitingen

1-fase-aansluiting

Geniet van het gemak en de efficiëntie van thuis opladen met een 1-fase Zappi laadpaal. Perfect afgestemd op huishoudens met een 1-fase elektriciteitsaansluiting, levert deze laadpaal een maximaal laadvermogen van 7,4kW. Dankzij de geavanceerde load-balancing functie past de laadstroom zich automatisch aan de beschikbare stroom van uw installatie aan, zodat uw elektrische voertuig altijd met de optimale snelheid wordt opgeladen. Met zijn eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke interface is de 1-fase Zappi laadpaal een ideale keuze voor zorgeloos en efficiënt thuis opladen.

3-fase aansluiting

Ervaar krachtige en snelle laadoplossingen met de 3-fase Zappi laadpaal. Ontworpen voor huishoudens met een 3-fase elektriciteitsaansluiting, kan deze laadpaal uw elektrische auto met een indrukwekkend vermogen van maximaal 22kW opladen. Dit betekent dat u gemiddeld weer afstanden van 110 km kunt rijden. De laadpaal is uitgerust met een intelligente load-balancing functie die de laadstroom automatisch aanpast aan de stroom die beschikbaar is in uw installatie, wat resulteert in een altijd geoptimaliseerde oplaadtijd. Kies voor de 3-fase Zappi laadpaal en transformeer uw huis in een krachtig oplaadstation voor uw elektrische voertuig.

Efficiënte energiebenutting

Het apparaat kan overtollige energie uit zonne- of windgeneratie gebruiken voor het laden van elektrische voertuigen. Dit maakt het een milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossing.

Flexibele oplaadmodi

Het biedt drie oplaadmodi (ECO, ECO+ en FAST) waarmee het apparaat het zelfverbruik van micro-opwekking kan optimaliseren en de laadstroom kan aanpassen aan veranderingen in de opwekking of het stroomverbruik in huis.

Dynamic load balancing

Het apparaat heeft Dynamic Load Balancing waarmee het maximale installatieflexibiliteit biedt, door de stroom uit het netwerk te beperken met inachtneming van het verbruik van andere huishoudelijke apparaten.

Geavanceerde beveiligingsfuncties

Het apparaat bevat geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals 6mA DC aardlekstroombeveiliging en voldoet aan diverse veiligheidsnormen.

Afstandsbediening en monitoring

Het apparaat biedt afstandsbediening en monitoring met een ingebouwde WiFi, wat handig en toegankelijk is voor gebruikers.

Toekomstbestendige installatie

Het apparaat is ontworpen om samen te werken met batterijopslagsystemen en voldoet aan de CE- en UKCA-vereisten, wat duidt op een toekomstbestendige installatie.

Maak optimaal gebruik van uw zonnestroom

Met een Zappi laadpaal kunt u de stroom die uw zonnepanelen overdag opwekken, direct gebruiken om uw elektrische auto op te laden. Dit betekent dat u optimaal gebruik maakt van uw zelf opgewekte zonne-energie, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

Optimaal gebruik

Leveren uw zonnepanelen veel op? Dan laadt uw auto automatisch sneller op.

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk in gebruik en overzichtelijke informatie

Binnen 4 stappen een laadpaal bij u thuis

Quality

1. Evaluatie en planning

Neem contact op met onze gespecialiseerde adviseurs voor een grondige evaluatie van uw huis en elektrisch systeem. We bepalen de meest geschikte locatie voor uw laadpaal en plannen de installatie volgens uw beschikbaarheid.
Maintenace Car

2. Kies de juiste Zappi-laadpaal

Kies de juiste Zappi laadpaal op basis van uw specifieke behoeften. Onze deskundigen kunnen u helpen bij het kiezen tussen een 1-fase of 3-fase laadstation, afhankelijk van uw elektriciteitsaansluiting en het type lader in uw auto.
House Solar Energy

3. Installatie

Onze gecertificeerde installateurs komen op de afgesproken datum en tijd om uw laadpaal te installeren. We zorgen ervoor dat de installatie veilig en volgens de hoogste standaarden wordt uitgevoerd.
Solar Battery

4. Demonstratie en Ondersteuning

Na installatie geven we een uitgebreide demonstratie van hoe uw nieuwe Zappi laadpaal werkt. We zorgen ervoor dat u comfortabel bent met de bediening en begrijpt hoe u het maximale uit uw laadpaal kunt halen.