Meterkasten

Waarom een meterkast van Totaalstroom?

Optimaal gebruik maken van uw METERKAST

Veiligheid

Uw gemoedsrust staat bij ons voorop. Onze meterkasten zijn ontworpen en geïnstalleerd met uw veiligheid als hoogste prioriteit.

Betrouwbaarheid

Met Totaalstroom bent u verzekerd van een betrouwbare elektrische installatie die voldoet aan de hoogste standaard van kwaliteit en duurzaamheid.

Maatwerk

Geen enkel huis is hetzelfde, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen.

Toekomstbestendig

Onze meterkasten zijn ontworpen met het oog op de toekomst, zodat uw elektrische systeem mee kan groeien met uw behoeften.

Optimale Vermogensverdeling

Een betere verdeling van vermogen zorgt voor een efficiënter energieverbruik en minimaliseert risico's op overbelasting en kortsluiting.

Welkom bij Totaalstroom: Uw Specialist in Meterkasten

Een groepenkast, ook wel stoppenkast genoemd, is het centrale punt van elektrische installatie in uw woning. De functie van groepenkast is het verdelen van vermogen en beschermen tegen overbelasting, kortsluiting , aardfouten en verdelen van vermogen over installatie, dit is van cruciaal belang voor de veiligheid en efficiëntie.

Bij Totaalstroom begrijpen we het belang van een goed functionerende groepenkast voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische systeem. Of u nu een nieuwe groepenkast nodig heeft, upgrades wilt laten uitvoeren of onderhoud en reparaties nodig heeft, onze deskundige elektriciens staan voor u klaar.

Bij Totaalstroom streven we ernaar om uw elektrische installatie veiliger, betrouwbaarder en efficiënter te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een elektrische omgeving waar u op kunt vertrouwen.

Waarom kiezen voor Totaalstroom?

Kwaliteit

Onze producten en diensten staan garant voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Conform de normen

Onze meterkasten voldoen aan de laatste normen en richtlijnen, zodat u altijd voldoet aan de wettelijke eisen.

Advies op maat

Onze ervaren experts bieden persoonlijk advies en begeleiding, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw specifieke situatie.

Gecertificeerde installateurs

Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben de expertise om uw meterkast professioneel te installeren en onderhouden.

Snelle Levering

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom zorgen wij voor een snelle levering van uw meterkast, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

InstallQ en zegelrecht

Totaalstroom beschikt over zegelrecht door InstallQ gecertificeerd te zijn, wij hebben toestemming van Lander, Stedin etc. om de zegel te vervangen. Het zegelrecht is bedoeld om veilig te kunnen werken aan (huis)installaties, bijvoorbeeld voor het vervangen van de groepenkast of de hoofdschakelaar.

Vrijblijvend Advies

Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw meterkast.