Totaalstroom is lid van InstallQ en het Garantiefonds

We zijn verheugd aan te kondigen dat Totaalstroom lid is van InstallQ en het Garantiefonds Zonzeker, twee vooraanstaande organisaties in onze branch. Deze nieuwe samenwerkingsverbanden geven aan dat we toegewijd blijven aan kwaliteitsnormen en een transparante dienstverlening, terwijl we onze inspanningen voor een duurzame energietoekomst opvoeren. De lidmaatschappen geven aan dat we vastbesloten zijn om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere energietoekomst.

Over Garantiefonds ZonZeker

De Stichting Garantiefonds ZonZeker (SGZZ), opgericht in maart 2016, biedt consumenten en bedrijven duidelijkheid en verregaande zekerheden bij de aankoop van zonnepanelen. Door de krachten van zelfstandige installateurs te bundelen, kan SGZZ concurreren met zelfs de grootste, meest bekende installateurs en vaak meer bieden. De deelnemers van SGZZ ondergaan voorafgaande beoordelingen op diverse punten zoals ervaring, vakbekwaamheid, duidelijkheid in voorwaarden en het hebben van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zo biedt SGZZ een garantie van hoge kwaliteit en professionaliteit. Voor meer informatie over de voordelen van ZonZeker, bezoek hun website.

Over InstallQ

InstallQ is een onafhankelijke stichting met als doel veilige en kwalitatief goede installaties te bevorderen. De stichting ontwikkelt en beheert een breed scala aan kwaliteitsregelingen voor de gehele installatiesector. InstallQ erkent installatiebedrijven en informeert over certificeringen. Daarbij accrediteert InstallQ examens, opleidingen en bijscholing in installatietechniek. Het logo van InstallQ bewijst kennis en kunde, waarbij bedrijven op hun vakgebied worden gecontroleerd op bepaalde vakbekwaamheidseisen

Deze erkenning zorgt voor kwaliteitsgarantie en bevestigt dat er geen “cowboys” aan het werk zijn bij Totaalstroom.

Voordeel voor Verzekeringen

Het partnerschap met ZonZeker en InstallQ biedt ook voordelen op het gebied van verzekeringen, aangezien deze organisaties een extra laag van kwaliteitscontrole en betrouwbaarheid toevoegen.

Samenwerking Voor Betrouwbaarheid

Ons partnerschap met Stichting Garantiefonds ZonZeker en InstallQ stelt ons in staat om nog betrouwbaarder te zijn voor onze klanten. Het werken onder het vangnet van SGZZ biedt onze klanten extra zekerheid, aangezien ze niet alleen vertrouwen op onze belofte van kwaliteit, maar ook op de strenge eisen en controles van SGZZ. Onze erkenning door InstallQ daarentegen bevestigt dat we consistent hoge standaarden hanteren voor onze installaties, zodat onze klanten de beste diensten en producten krijgen.

Kwaliteit en Innovatie Voorop

In Totaalstroom blijven we ons richten op kwaliteit en innovatie in alle aspecten van onze dienstverlening. Door samen te werken met SGZZ en InstallQ kunnen we toegang krijgen tot een breed scala aan hulpmiddelen en inzichten, die ons helpen om onze diensten te blijven verbeteren en de beste oplossingen aan onze klanten te leveren.

Uw Partner in Duurzame Energie

Onze voornaamste doel is om een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die op zoek is naar duurzame energieoplossingen. Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen of het aanbieden van energieadvies, we streven ernaar om onze klanten te ondersteunen bij elke stap op weg naar een duurzamere toekomst. Door onze samenwerking met SGZZ en InstallQ kunnen we dit nog beter doen.

Klaar Voor De Toekomst

We kijken met enthousiasme naar de toekomst, waarin we door onze samenwerking met SGZZ en InstallQ nog betere diensten kunnen aanbieden aan onze klanten. Ons doel blijft om hoogwaardige, betrouwbare en duurzame energieoplossingen te leveren. We willen al onze klanten bedanken voor hun voortdurende vertrouwen en steun, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

Onthoud dat u bij Totaalstroom niet alleen een klant bent – u bent onderdeel van een gemeenschap die werkt aan een duurzamere toekomst. We hopen dat u zich bij ons aansluit op deze spannende reis.